Qui som

La nostra assessoria compta amb un equip de professionals titulats i tècnics amb molts anys d’experiència en l’àmbit d’assessorament d’empreses i particulars.

Estem especialitzats en l’assessorament de societats civils, negocis o autònoms i PYMES o grans empreses. Ens caracteritzem per assessorar a sectors com Hostaleria, Transports, Restauració, Immobiliari, Comerços…  amb l’objectiu de proporcionar un servei de qualitat i personalitzat que cobreixi totes les necessitats dels nostres clients.

El nostre equip de professionals està format per:

  • Assessorament Fiscal:  Economistes i advocats en l’àmbit tributari.
  • Assessorament comptable: Economistes que es dediquen a elaborar tot el procés de comptabilització i informes comptables.
  • Assessorament Laboral: Advocats i Graduats socials especialitzats en dret laboral i contractació de personal, així com gestions de les Administratives Públiques.
  • Assessorament Legal: Advocats especialitzats en temes mercantils, civils i processals.
  • Auditoria de comptes: auditors de comptes inscrits al ROAC.

 Vull més informació
 
Vol rebre la nostra CIRCULAR ?  
 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.